File not found?

 
Post new topic   Reply to topic    Last Man Standing Coop Forum Index -> Off Topic Discussion
View previous topic :: View next topic  
Author Message
cursed



Joined: 19 Jun 2007
Posts: 14

PostPosted: Tue Jun 19, 2007 8:23 pm    Post subject: File not found? Reply with quote

Anyone know how to fix the GL_*** files not found? i'm trying to install this game for my dad for fathers day and it doesn't seem to be working anyoen got any ideas?
_________________
Lifes a game if u can't handle it Quit!
Back to top
View user's profile Send private message
Hobbes
Mod Team Member


Joined: 13 Feb 2005
Posts: 1055
Location: NY

PostPosted: Tue Jun 19, 2007 9:29 pm    Post subject: Reply with quote

Did Doom3 install? If you are seeing a message like that, I assume that you can start the game and look in the console. If not, when are you seeing that message? Try to explain the problem you are having in more detail and we should be able to get it running.

Hobbes
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger
cursed



Joined: 19 Jun 2007
Posts: 14

PostPosted: Tue Jun 19, 2007 9:35 pm    Post subject: Reply with quote

i had no errors while installing but after when i tried to start the game it went to a black screen to play the movie then it goes back and says (bla bla bal) files not found and gives me a huge list i think its the computer because it works fine on my machine just not my dads
_________________
Lifes a game if u can't handle it Quit!
Back to top
View user's profile Send private message
Hobbes
Mod Team Member


Joined: 13 Feb 2005
Posts: 1055
Location: NY

PostPosted: Tue Jun 19, 2007 9:42 pm    Post subject: Reply with quote

Does the black screen problem occur when you run just Doom3 or when you try to run LMS? You can try to add "+disconnect" to your shortcut, this will start Doom3 without playing the movie of the beating Id heart.

Hobbes
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger
cursed



Joined: 19 Jun 2007
Posts: 14

PostPosted: Tue Jun 19, 2007 9:44 pm    Post subject: Reply with quote

add what? lol how do i do that?
_________________
Lifes a game if u can't handle it Quit!
Back to top
View user's profile Send private message
Hobbes
Mod Team Member


Joined: 13 Feb 2005
Posts: 1055
Location: NY

PostPosted: Tue Jun 19, 2007 10:03 pm    Post subject: Reply with quote

Right click the shortcut used to start Doom3 and choose 'Properties'. You will open a box that displays the way Doom3 is started. In the Target box you will see something like this:

"C:\Program Files\Doom3\DOOM3.exe" +set com_allowconsole 1

Add the text "+disconnect" to the end of that line so that it looks like this:

"C:\Program Files\Doom3\DOOM3.exe" +set com_allowconsole 1 +disconnect

Hobbes
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger
cursed



Joined: 19 Jun 2007
Posts: 14

PostPosted: Tue Jun 19, 2007 10:07 pm    Post subject: Reply with quote

It didn't work

1302 MHz AMD CPU with MMX & 3DNow!
768 MB System Memory
64 MB Video Memory
Winsock Initialized
Hostname: federati-b4fwhh
IP: 127.0.0.1
doom using MMX & 3DNow! for SIMD processing
------ Initializing File System ------
Current search path:
C:\Program Files\Doom 3/base
C:\Program Files\Doom 3\base\pak004.pk4 (5137 files)
C:\Program Files\Doom 3\base\pak003.pk4 (4676 files)
C:\Program Files\Doom 3\base\pak002.pk4 (6120 files)
C:\Program Files\Doom 3\base\pak001.pk4 (8972 files)
C:\Program Files\Doom 3\base\pak000.pk4 (2698 files)
C:\Program Files\Doom 3\base\game00.pk4 (2 files)
game DLL: 0x0 in pak: 0x0
file system initialized.
--------------------------------------
----- Initializing Decls -----
------------------------------
------- Initializing renderSystem --------
using ARB renderSystem
renderSystem initialized.
--------------------------------------
4966 strings read from strings/english.lang
Couldn't open journal files
execing editor.cfg
execing default.cfg
couldn't exec DoomConfig.cfg
couldn't exec autoexec.cfg
4966 strings read from strings/english.lang
----- Initializing Sound System ------
sound system initialized.
--------------------------------------
----- R_InitOpenGL -----
Initializing OpenGL subsystem
...registered window class
...registered fake window class
...initializing QGL
...calling LoadLibrary( 'opengl32' ): succeeded
Couldn't find proc address for: wglGetExtensionsStringARB
Couldn't find proc address for: wglSwapIntervalEXT
Couldn't find proc address for: wglGetPixelFormatAttribivARB
Couldn't find proc address for: wglGetPixelFormatAttribfvARB
Couldn't find proc address for: wglChoosePixelFormatARB
Couldn't find proc address for: wglCreatePbufferARB
Couldn't find proc address for: wglGetPbufferDCARB
Couldn't find proc address for: wglReleasePbufferDCARB
Couldn't find proc address for: wglDestroyPbufferARB
Couldn't find proc address for: wglQueryPbufferARB
Couldn't find proc address for: wglBindTexImageARB
Couldn't find proc address for: wglReleaseTexImageARB
Couldn't find proc address for: wglSetPbufferAttribARB
...calling CDS: ok
...created window @ 0,0 (640x480)
Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...attempting to use stereo
...PIXELFORMAT 7 selected
...creating GL context: succeeded
...making context current: succeeded
Couldn't find proc address for: wglGetExtensionsStringARB
Couldn't find proc address for: wglSwapIntervalEXT
Couldn't find proc address for: wglGetPixelFormatAttribivARB
Couldn't find proc address for: wglGetPixelFormatAttribfvARB
Couldn't find proc address for: wglChoosePixelFormatARB
Couldn't find proc address for: wglCreatePbufferARB
Couldn't find proc address for: wglGetPbufferDCARB
Couldn't find proc address for: wglReleasePbufferDCARB
Couldn't find proc address for: wglDestroyPbufferARB
Couldn't find proc address for: wglQueryPbufferARB
Couldn't find proc address for: wglBindTexImageARB
Couldn't find proc address for: wglReleaseTexImageARB
Couldn't find proc address for: wglSetPbufferAttribARB

------- Input Initialization -------
Initializing DirectInput...
mouse: DirectInput initialized.
keyboard: DirectInput initialized.
------------------------------------
X..GL_ARB_multitexture not found
X..GL_ARB_texture_env_combine not found
X..GL_ARB_texture_cube_map not found
X..GL_ARB_texture_env_dot3 not found
X..GL_ARB_texture_env_add not found
X..GL_ARB_texture_non_power_of_two not found
X..GL_ARB_texture_compression not found
X..GL_EXT_texture_filter_anisotropic not found
X..GL_EXT_texture_lod not found
X..GL_1.4_texture_lod_bias not found
X..GL_EXT_shared_texture_palette not found
X..GL_EXT_texture3D not found
X..GL_EXT_stencil_wrap not found
X..GL_NV_register_combiners not found
X..GL_EXT_stencil_two_side not found
X..GL_ATI_separate_stencil not found
X..GL_ATI_fragment_shader not found
X..GL_ARB_vertex_buffer_object not found
X..GL_ARB_vertex_program not found
X..GL_ARB_fragment_program not found
********************
ERROR: The current video card / driver combination does not support the necessary features
********************
Error during initialization
Shutting down OpenGL subsystem
...wglMakeCurrent( NULL, NULL ): success
...deleting GL context: success
...releasing DC: success
...destroying window
...resetting display
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL

_________________
Lifes a game if u can't handle it Quit!
Back to top
View user's profile Send private message
Hobbes
Mod Team Member


Joined: 13 Feb 2005
Posts: 1055
Location: NY

PostPosted: Wed Jun 20, 2007 1:27 am    Post subject: Reply with quote

What are the computer specs? It appears to be a 1.3GHz AMD processor with 768Mb RAM and a 64Mb video card. What video card is installed? I have run Doom3 on a computer with integrated video (it did not run well, but it did run) so I would be surprised that it would not work with a video card. The game requires DirectX 9.0b minimum but it should be installed automatically if you do not have it already.

Hobbes
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger
cursed



Joined: 19 Jun 2007
Posts: 14

PostPosted: Wed Jun 20, 2007 2:59 am    Post subject: Reply with quote

hm i just gave up on that computer i'm just playing it on this one now Razz
_________________
Lifes a game if u can't handle it Quit!
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Last Man Standing Coop Forum Index -> Off Topic Discussion All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Empty or InValid Ad file




Mod Database Top 100

Doom 3 Coop Mod Last Man Standing Coop .:. Copyright Platinum Arts LLC

Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group