Fixes for getting LMS Coop to work if ROE is installed

 
Post new topic   Reply to topic    Last Man Standing Coop Forum Index -> News
View previous topic :: View next topic  
Author Message
calimer
Mod Team Member


Joined: 27 Aug 2004
Posts: 1949

PostPosted: Sun Apr 10, 2005 12:22 am    Post subject: Fixes for getting LMS Coop to work if ROE is installed Reply with quote

For those of you playing ROE and wanting to play LMS Coop there are some makeshift methods of getting it to work even if you have the expansion. These methods can be found in the forum post here http://www.doom3world.org/phpbb2/viewtopic.php?t=9583. Unfortunately this is about the best we can do until an SDK is released for a newer patch. Hope to see you on the servers! Take care.
-calimer
irc.gamesurge.net channel #lms-mod
Sign up for our newsletter! http://lms.d3files.com/newsletter.php
_________________
Want to make your own 3D Games for Free? Free And Easy To Use Game Creation Software!! - Platinum Arts Sandbox Free 3D Game Maker
Head Organizer of Last Man Standing Coop
Check out our business page
Sign up for our newsletter!
Come and talk to us on IRC
Visit our Moddb Page
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
Agret
Regular Visitor


Joined: 14 Mar 2005
Posts: 56
Location: Melbourne, Victoria, Australia

PostPosted: Sat Apr 16, 2005 2:49 pm    Post subject: Reply with quote

Good work guys. I'm glad you have these work arounds!
_________________

(`._Agret_.)
.-~*'ϔm_h__d_l_gꆨ'*~-.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger MSN Messenger
lordlad



Joined: 28 Apr 2005
Posts: 2

PostPosted: Fri Apr 29, 2005 7:04 pm    Post subject: Reply with quote

yah....i'm using this workaround...and it works great..........

though i sure hope 1.3 could come out now....along wif the new SDK.
Back to top
View user's profile Send private message
As_@$_1



Joined: 23 Mar 2005
Posts: 12
Location: France

PostPosted: Sat Apr 30, 2005 12:05 am    Post subject: Reply with quote

there is a simple way to get lms work with ROE installed.



Take it here ::
http://www.freazer.com/perso/brokenworldz/zone/OldModLauncher.zip

Note : You must have the doom3.exe version 1.1 AND the .NET framework to use it.See the readme for details and post to my forum for bug reports.

This is only a temporary way, so we are all waiting the new SDK ...
_________________


Si tu veux la paix, prpares la guerre
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Last Man Standing Coop Forum Index -> News All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Empty or InValid Ad file




Mod Database Top 100

Doom 3 Coop Mod Last Man Standing Coop .:. Copyright Platinum Arts LLC

Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group